Вебінар “Параюристи. Від теорії до практики”

Вебінар “Параюристи. Від теорії до практики”

Для учасників та учасниць Національної правозахисної мережі Fight For Right відбудеться вебінар “Параюристи. Від теорії до практики”.

Як захистити свої права? Як допомогти іншим людям у своїй спільноті у випадках, коли їхні права порушені? Що потрібно для цього знати та яким є алгоритм дій?

27 вересня о 16:00 запрошуємо на вебінар присвячений огляду параюридичної допомоги як практики. Поєднавши теоретичну частину з розглядом реальних кейсів, учасниці та учасники матимуть змогу використати параюридичні знання як у своєму професійному, так і в особистому житті. На ці та інші питання шукатимемо відповіді разом!

Лекторка: Валерія Зубатенко – менеджерка проекту “Мережі параюристів” (ГО “Альянс.Глобал”), правозахисниця, гендерна дослідниця, яка має філософську освіту.
Останні 9 років Валерія присвятила активізму та роботі у сфері прав людини, фемінізму та просвіті. Також працює над впровадженням параюридичного компоненту в діяльність різних спільнот.

Також до вебінару долучиться правозахисниця Мережі Fight For Right Любов Бут, яка займається параюридичною практикою в галузі інклюзивної освіти та є волонтеркою БПД (Безоплатної правової допомоги). Любов поділиться своїм особистим досвідом впровадженням інклюзивних підходів.

Під час вебінару буде переклад на українську жестову мову.
Реєстрація відкрита за посиланням.

Цей захід організовано в межах проєкту «Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Читайте також