Таборові тренінги – від теорії до практики

Таборові тренінги – від теорії до практики

З 3-го по шосте червня відбувся другий табір Fight For Right для молоді, що прагне змін.

Цього разу ще 12 сміливиць та сміливців відправились на Харківщину і провели 4 незабутні дні на другому таборовому тренінгу Fight For Right у селищі Лісне.

Обмінювались досвідом, покращували правозахисні навички та почали формувати свою правозахисну адженду.
Виявили найболючіші точки в захисті прав людей з інвалідністю і разом шукали шляхи вирішення.

“Це супер потужна група, яка готова змінювати у своєму житті і, зокрема, у сфері захисту людей з інвалідністю. Вони задали такий імпульс до роботи далі, що нам, як тренерам, це було і своєрідним викликом і водночас натхненням”, – коментує тренерка табору Ірина Виртосу.

Не навчанням єдиним. Цього разу учасники та учасниці чудово провели час в одному із найвідоміших в країні еко-парку, та мали можливість покататися на конях. Спільно проведений час посприяв тому, що група людей із різним досвідом стала справжньою командою із спільною метою – розбудовою суспільства, що базується на правах людини.

Попереду в усіх учасниць/ків тренінгів онлайн навчання та конкурс на стажування в органах місцевої влади!

“Я дуже зраділа, що є продовження. Це так цінно, коли набуті знання ти можеш впроваджувати на практиці. І я знаю, щоб я хотіла зробити після тренінгу. Тут я зробила для цього маленький крок, і рухатимуся далі обов’язково”.– Карина Кардаш, учасниця тренінгу.

Табір у Лісному – другий із серії таборових тренінгів, що організовує Fight for Right за підтримки Національного демократичного інституту. До його проведення були запрошені тренерки Вікторія Лучка (агенція «Доступне кіно»), Ірина Виртосу (Центр прав людини ZMINA) і тренер Олександр Войтенко (ГО «МАРТ»).

Наступні таборові зустрічі заплановані у Скадовську, що на Херсонщині, а також велопробіг на Волині.

Читайте також